Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)
A csodás Aloe Vera 2020.06.24.

A csodás Aloe Vera

Kevesen tudják, hogy az aloe nemzetségbe több mint 300 faj tartozik. Az orvosi aloét nagyon régóta használják gyógyításra. Elsősorban égési sérüléseknél, vagy a bőr gyógyulási folyamatainak felgyorsítása érdekében hívták segítségül a növényt, de emésztési problémáknál is sokszor alkalmazták. (Az aloénak lándzsás, húsos, nagy levelei vannak, amelyek fél méterre is megnőhetnek. Letört levelei újranőnek. Érdekes tény: a gyógyító nedv kinyerésével várni kell a növény 4-5 éves koráig, mert addig csak

Keleti kényelem – nyugati nyugalom 2020.05.29.

Keleti kényelem – nyugati nyugalom

Azokat a gyógynövényeket nevezzük nyugtató hatásúnak, amelyek legfőbb funkciója az elme megnyugtatásának, a rossz közérzet, a szorongás csillapításának elősegítése. A Hagyományos Kínai Orvoslás (Traditional Chinese Medicine) szerint kétféleképpen fejthetik ki hatásukat: vagy az idegek csillapítása, vagy pedig a szív erősítése révén. Főként ingerültség, erős szívdobogás, álmatlanság vagy túl heves, zaklató álmok kísérte alvás esetén alkalmazzák őket. E drogok fő funkciója a nyugalmi állapot előse

A tavasz „kellemetlen” velejárója – a szénanátha 2020.05.20.

A tavasz „kellemetlen” velejárója – a szénanátha

Beköszöntött az igazi tavaszi idő, virágzásnak és levélbontásnak indult a természet, azonban számos bosszúság is megérkezett ezzel azok számára, akik érintettek az olyan jellegű allergiákban, melyeket bizonyos növények pollenjei okoznak.

Tisztaság a természet erejével a vírusos időszakban is 2020.05.12.

Tisztaság a természet erejével a vírusos időszakban is

Az ECOVERNEK sikerült megvalósítania a sokaknak paradoxnak számító célkitűzést: az otthonunk tisztán tartása hatékonyan, környezetbarát, egészség kímélő módon és – nem utolsó sorban – kényelmesen.

Kötelező a szájmaszk és/vagy a szájat eltakaró sál viselése! 2020.04.23.

Kötelező a szájmaszk és/vagy a szájat eltakaró sál viselése!

2020.04.27-től kötelező a szájmaszk és/vagy a szájat eltakaró sál viselése!

ALSZUNK, MINT A BUNDA? – RÖVIDEN AZ ALVÁSZAVAROKRÓL 2020.04.19.

ALSZUNK, MINT A BUNDA? – RÖVIDEN AZ ALVÁSZAVAROKRÓL

Ha feltennénk magunknak a kérdést, mikor aludtunk utoljára egy igazán jót és pihentetőt, lehet, hogy erősen el kellene gondolkodnunk a válaszon. Talán óvodás korunkban?

Immunerősítés hatékonyan 2020.03.31.

Immunerősítés hatékonyan

Immunrendszerünk támogatására és erősítésére olyan ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat válasszunk, melyek szerves formában tartalmazzák az értékes tápanyagokat.

Bőrápolás természet ihlette kozmetikumokkal Lengyelországból – Babáknak és gyerekeknek 2020.03.31.

Bőrápolás természet ihlette kozmetikumokkal Lengyelországból – Babáknak és gyerekeknek

A Ziaja cég családi vállalkozásként indult, két gyógyszerész Aleksandra és Zenon Ziaja alapították Gdanskban 1989-ben. A Ziaja házaspár növények és természet iránti szenvedélye visszatükröződik a cég elkötelezettségében, hogy kimagaslóan jó minőségű termékeket és széles áruválasztékot kínáljanak megfizethető áron minden korosztály számára.

Influenza, megfázás, láz, antibiotikum 2020.03.18.

Influenza, megfázás, láz, antibiotikum

Újra szembekerültünk az influenza- és megfázásszezonnal, így ilyenkor mindannyian igyekszünk kicsit megerősíteni az immunrendszerünket.

Koronavírus közlemény 2020.03.17.

Koronavírus közlemény

Ti is értesültetek az utóbbi nap történéseiről és a meghozott intézkedésekről a koronavírussal kapcsolatban. A Bijó Kft. mint elsődlegesen élelmiszer értékesítő Szakáruház, továbbra is nyitva tart.

Kategóriák