Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)
NICKS Ezt végre én is ehetem! 2020.11.12.

NICKS Ezt végre én is ehetem!

A Nick’s termékek kivétel nélkül glutén-és pálmaolajmentesek, hozzáadott cukor nélkül

A HKO tanácsai az immunrendszer egyensúlyának megőrzésére 2020.11.12.

A HKO tanácsai az immunrendszer egyensúlyának megőrzésére

A Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) az emberi testre összefüggő egészként tekint, amely érzékenyen reagál nemcsak arra, hogy mivel táplálják, hanem arra is, hogy az ember milyen szokások mentén él. A HKO éppen ezért számos gyakorlatot és összetevőt ismer, amellyel javíthatunk immunrendszerünk működésén. Az alábbiakban Dr. Chen Zhen szakértelmére támaszkodva kerül bemutatásra néhány módszer.

Tradíciók és gyógynövények keveréke egy csésze teában 2020.11.12.

Tradíciók és gyógynövények keveréke egy csésze teában

A YOGI TEA® több, mint 40 éve a gyógynövényekből és fűszerekből készült ízletes tea szinonimája, amely az 5000 éves indiai ajurvédikus filozófiában gyökerező tearecepteken alapul.

Arkoroyal® – természetes immunerősítés 2020.11.12.

Arkoroyal® – természetes immunerősítés

Az Arkoroyal egészségmegőrző termékek széles választékát jelenti egyenesen a méh kaptárból – felnőtteknek és gyerekeknek.Fő összetevőik: méhpempő, propolisz, ginzneng, acerola, méz

Otthoni spa rituálé, ami csak rólad szól! 2020.11.12.

Otthoni spa rituálé, ami csak rólad szól!

Napjainkban az egészségünk és fittségi állapotunk megőrzésére fordított figyelem egyre hangsúlyosabbá vált. A rekreáció, a sport és az egészséges táplálkozás kiemelt figyelmet kapnak. A sport, a rekreáció és az egészség közötti kapcsolat nyilvánvaló, melyet még érdemes kiegészíteni a megfelelő testápolással is.

Fontos, mit eszel? Nekünk is! A Barco kókuszolaj.. 2020.10.22.

Fontos, mit eszel? Nekünk is! A Barco kókuszolaj..

A Barco kókuszolaj nagyon jó partnered lehet a fogyókúrában, na de miért is ??? ?? A kókuszolaj zsírsavai csak közepes hosszúságú szénláncokat alkotnak,?? amik jellemzően nem raktározódnak el zsírpárnákként a szervezetben, helyette energiát biztosítanak számára,???+? támogatva ezzel a sportolást is.

Erősítsd immunrendszered propolisz cseppekkel 2020.10.13.

Erősítsd immunrendszered propolisz cseppekkel

A Magyar Méz Manufaktúra célja, hogy ellenőrzött gazdaságokból, a lehető legjobb minőségű terméket juttassák el a családok asztalaira

Őszi-téli immunerősítés természetes módszerekkel 2020.10.06.

Őszi-téli immunerősítés természetes módszerekkel

Az ősz beköszöntével egyre nagyobb számban megjelenő felső légúti betegségeket okozó vírusos megbetegedés ellen a Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) az immunrendszer erősítésével védekezik.

JeJu termékek fiatal bőrre 2020.10.06.

JeJu termékek fiatal bőrre

A messzi Ázsiában van a lenyűgöző Jeju-sziget, amely egyedi kultúrájáról és tiszta természetéről híres. A Jeju termékcsalád egyik fő alkotóeleme, a kaméliaolaj is erről a szigetről származik.

Alcorythm másnaposság elleni ital 2020.10.06.

Alcorythm másnaposság elleni ital

Még kitart a nyár…. Lehet még bulizni mielőtt betör a hideg. Nem azt mondom, ne fogyassz alkoholt, azt tanácsolom vigyázz magadra, és óvd az egészséged!

Kategóriák