Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)
Harmonica 100% BIO 2022.05.10.

Harmonica 100% BIO

Megérkezett a HARMONICA bio márka, hogy elrabolja a szívünket és ápolja a lelkünket ízletes és egészséges ropogtatnivalóival és krémjeivel.

Nyári bőrápolás és bőrvédelem okosan – A természet erejével 2022.05.05.

Nyári bőrápolás és bőrvédelem okosan – A természet erejével

Nyáron is fontos a bőrápolás és a bőrvédelem, ami magába foglalja a hidratálást, bőrtisztítást, napozókrémek használatát és a teljes körű testápolást is.

Presto – takarítás innovatívan 2022.04.26.

Presto – takarítás innovatívan

A Presto Clean törlőkendők a “2 az 1-ben” formulájának köszönhetően tökéletes választás Önnek és otthonának.

KETTE RAW BARS gyümölcsszeletek 2022.04.12.

KETTE RAW BARS gyümölcsszeletek

Süti ízű gyümölcs?! Igen! A KETTE RAW BARS gyümölcsszeletek ízvilágában törekedtük arra, hogy harmonizáljanak a hagyományosan népszerű magyar desszertekkel, de különleges gyümölcsös ízesítések is megtalálhatóak a választékunkban.

A kézfiatalítás 5 trükkje 2022.04.12.

A kézfiatalítás 5 trükkje

A kezünk sok mindent elárul ám rólunk. Ahogy szokás mondani, hogy a szem a lélek tükre, úgy a kéz tulajdonképpen árulkodik arról, hány évesek vagyunk, hogy ápoljuk a bőrünket és hogy mennyi folyadékot fogyasztunk. Érdemes itt is a natúr termékeket, a gyógynövényeket bevetni, mert a természetes bőr- és kézápolás nagyon fontos a mindennapokban.

FITRADE termékek 2022.04.12.

FITRADE termékek

2021 egyik nagy újdonsága a hazai fitness termékek piacán egyértelműen a FITRADE sportitalok megjelenése és térnyerése volt, melyet a fitness szakma ősszel egy rangos elismeréssel, „az év sportitala” díjjal jutalmazott a Biotech USA – JUST CLEAR díjátadó gála keretében.

Nyerő párosok: C-vitamin és cink 2022.03.24.

Nyerő párosok: C-vitamin és cink

Keveseknek jut eszébe egy lapon említeni a C-vitamint és a cinket, noha kezdőbetűiken kívül több hasonlóság is fellelhető közöttük! E két hatóanyag legfontosabb közös tulajdonsága az immunrendszerre és a bőr egészségére gyakorolt hatásaikban keresendők.

Ha fájnak az ízületeid, akkor ezeket az ételeket kerüld el! 2022.03.04.

Ha fájnak az ízületeid, akkor ezeket az ételeket kerüld el!

Az ízületi betegségekkel együtt járó fájdalmas tünetek azzal is enyhíthetők, ha odafigyelünk a táplálkozásunkra. Léteznek olyan ételek, melyek érezhetően erősítik az izom és ízületi gyulladások tüneteit, ezért jó, ha kihagyod őket az étrendedből.

Így kerülhetsz egyensúlyba a Basica®-val 2022.03.04.

Így kerülhetsz egyensúlyba a Basica®-val

Mindannyian az egyensúlyra, kiegyensúlyozottságra és holisztikus jóllétre törekszünk az életben. Ennek eléréséhez nem csak az eszünkre, hanem a szervezetünkre is hallgatnunk kell. Ebben a bázikus étrend is központi szerepet játszik. Ezért a továbbiakban a bázikus táplálkozásról és a szervezet saját sav-bázis egyensúlyáról olvashatsz a belső egyensúlyod eléréséhez, amit sajnos mindennapi életünk során oly gyakran veszítünk el.

Kategóriák