Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)
Az első önálló étkezés – Biztonságban a SODASAN BIO termékeivel 2022.03.04.

Az első önálló étkezés – Biztonságban a SODASAN BIO termékeivel

Nagy pillanat, amikor a kis csöppségünk először találkozik az etetőszékkel, a kis tálkával és kanállal. Nagy és izgalmas feladat ez neki, nem is csoda, hogy szeretne mindent saját maga megtapasztalni. Amikor már önállóan tud enni, még fokozottan érvényes lesz az, hogy kézből szeretné elfogyasztani azt az ételt. Ilyenkor nem feltétlen úgy alakul minden, ahogyan azt a szülők elképzelték.

Bőrápolás energetizáló koffeinnel, értékes növényi kivonatokkal 2022.03.04.

Bőrápolás energetizáló koffeinnel, értékes növényi kivonatokkal

Vegán termékek, minimum 90%-ban természetes összetevőkkel Amikor bőrápolásról beszélünk, akkor már nem elég, ha csak egyszerűen hidratál a testápolónk, vagy kellemesen tisztít a tusfürdőnk és a samponunk.

A natúr termékek 5 szuper előnye! 2022.01.31.

A natúr termékek 5 szuper előnye!

A természetesség mindenkinek jól áll. Éppen ezért fontos, hogy te is természetes, natúr kozmetikumokat és gyógynövényes készítményeket használj. Hidd el, sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben!

Napfényvitamin, te csodás! 2022.01.31.

Napfényvitamin, te csodás!

A D3-vitamin immunrendszerre gyakorolt pozitiv hatásai

GRENO préselt gyümölcslevek 2022.01.11.

GRENO préselt gyümölcslevek

A lágy passztőrnek és a csíramentes töltésnek köszönhetően termékeinkben minden vitamin, tápanyag benne marad, minden más – a szervezet számára szükségtelen, esetleg káros – elpusztul.

3 egyszerű tipp a kéz- és csukló fájdalom ellen 2022.01.11.

3 egyszerű tipp a kéz- és csukló fájdalom ellen

A kéz- és csukló fájdalom viszonylag könnyen kialakulhat a monoton, folytonosan ismétlődő mozgásokkal járó munkavégzés következtében, de csak ritkán jelent súlyos vagy hosszú távú problémát.

BIZTONSÁGOS VASPÓTLÁS – A FERROTAMIN® (III) VAS-KOMPLEX SEGÍTI A VASRAKTÁRAK MEGFELELŐ SZINTJÉNEK FENNTARTÁSÁT! 2022.01.11.

BIZTONSÁGOS VASPÓTLÁS – A FERROTAMIN® (III) VAS-KOMPLEX SEGÍTI A VASRAKTÁRAK MEGFELELŐ SZINTJÉNEK FENNTARTÁSÁT!

A vashiány okozta vérszegénység az egyik leggyakoribb betegség a világon. A magyar ajánlások napi 15 mg elemi vas bevitelét javasolják felnőttek számára. Bizonyos természetes élethelyzetekben ez a mennyiség azonban már nem elegendő!

HIGH PROTEIN PASTA - már 5 variációban 2021.12.09.

HIGH PROTEIN PASTA - már 5 variációban

Fusilli, lassange, fodros kocka, spagetti, szélesmetélt

Ezekre figyelj, ha érzékeny a bőröd 2021.12.07.

Ezekre figyelj, ha érzékeny a bőröd

Bőröd az őröd A bőr a legnagyobb szervünk, a védekezésben meghatározó szerepet tölt be, tulajdonképpen a védvonala az emberi szervezetnek a külső behatásoktól, amelyek miatt egy idő után veszít az ellenálló képességéből. Mivel bőrünk a kórokozókkal szembeni védekezésben, a hő és folyadékháztartás szabályozásában is aktívan részt vesz, így érdemes ápolni és vigyázni rá.

HerbalProdukt 2021.12.07.

HerbalProdukt

A márkanév kötelez! A magyar gyártású HerbalProdukt termékek alapanyagai gyógynövények és ezek kivonatai.

Kategóriák